cool hit counter Antalya Deprem - Xznw 8g1kfpzpm - Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Skip to main content

Antalya Deprem - Xznw 8g1kfpzpm - Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem!

Gelen son dakika haberine göre antalya deprem ile sarsıldı. Sağlık bakanı koca, depremin hissedildiği antalya ve mersin'de. Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem akdeniz'de . Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi.

Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya Deprem Haberleri Son Dakika Antalya Deprem Hakkinda Guncel Haber Ve Bilgiler
Antalya Deprem Haberleri Son Dakika Antalya Deprem Hakkinda Guncel Haber Ve Bilgiler from i4.hurimg.com
Kandilli rasathanesi ise depremin derinliğini 5.0 km olarak . Sarsıntı, adana ve mersin'de de hissedildi. Antalya ve kıbrıs adası açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu. Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Deniz yüzeyinin 3,32 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün . Antalya'nın kumluca ilçesi çayiçi mahallesinde saat 20.02'de 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı, adana ve mersin'de de hissedildi. Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Kandilli rasathanesi ise depremin derinliğini 5.0 km olarak . Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Sarsıntı, başta kıbrıs adası olmak . Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi. Gelen son dakika haberine göre antalya deprem ile sarsıldı. Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi. Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Sarsıntı, başta kıbrıs adası olmak .

Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Korkutan Deprem Antalya Da Deprem Mi Oldu Yasanan Son Deprem Nerede Ve Kac Siddetinde Oldu Son Dakika Kandilli Afad 3 Subat Son Depremler Listesi Galeri Yasam
Korkutan Deprem Antalya Da Deprem Mi Oldu Yasanan Son Deprem Nerede Ve Kac Siddetinde Oldu Son Dakika Kandilli Afad 3 Subat Son Depremler Listesi Galeri Yasam from iasbh.tmgrup.com.tr
Sarsıntı, başta kıbrıs adası olmak . Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi. Gelen son dakika haberine göre antalya deprem ile sarsıldı. Antalya'nın kumluca ilçesi çayiçi mahallesinde saat 20.02'de 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Kandilli rasathanesi ise depremin derinliğini 5.0 km olarak . Sağlık bakanı koca, depremin hissedildiği antalya ve mersin'de. Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Deniz yüzeyinin 3,32 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün .

Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi ise depremin derinliğini 5.0 km olarak . Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Antalya'nın kumluca ilçesi çayiçi mahallesinde saat 20.02'de 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, başta kıbrıs adası olmak . Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem akdeniz'de . Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi. Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Gelen son dakika haberine göre antalya deprem ile sarsıldı. Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Antalya'nın gazipaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem!

Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Dedikleri Bir Bir Cikan Deprem Uzmani Hasan Sozbilir Antalya Daki Buyuk Depremin Ardindan Asil Gercegi Acikladi Bir Daha Buyuk Deprem Olacak Mi
Dedikleri Bir Bir Cikan Deprem Uzmani Hasan Sozbilir Antalya Daki Buyuk Depremin Ardindan Asil Gercegi Acikladi Bir Daha Buyuk Deprem Olacak Mi from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem akdeniz'de . Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Antalya'nın kumluca ilçesi çayiçi mahallesinde saat 20.02'de 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı, adana ve mersin'de de hissedildi. Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Son dakika haberine göre antalya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin derinliğini 5.0 km olarak .

Antalya'nın gazipaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi. Sarsıntı, adana ve mersin'de de hissedildi. Saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem! Yurt ve dünyada meydana gelen en son depremler ile ilgili detayların yer aldığı . Antalya'nın gazipaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında saat 00.03'te 5,1 büyüklüğünde deprem oldu. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem akdeniz'de . Deniz yüzeyinin 3,32 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün . Son dakika haberine göre antalya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Antalya, adana ve mersin'de de hissedildi. Sarsıntı, başta kıbrıs adası olmak .

Antalya Deprem - Xznw 8g1kfpzpm - Kıbrıs adası açıklarında korkutan deprem!. Deniz yüzeyinin 3,32 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün . Sarsıntı, adana ve mersin'de de hissedildi. Kısa süren deprem özellikle antalya merkez ve kumluca . Antalya'nın kumluca ilçesi çayiçi mahallesinde saat 20.02'de 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, alanya, kıbrıs, karaman, antalya gibi çevre il ve ilçelerden hissedildi.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar